Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    SONY DSC

Shanghai Kaiquan Pump (Group) Co, Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik pompa profésional panggedéna, khusus dina panalungtikan & desain, produksi & penjualan pompa kualitas luhur, sistem pasokan cai & sistem kontrol pompa. Éta ngabalukarkeun industri manufaktur pompa di Cina. Jumlah staf langkung ti 5000, anu langkung ti 80% Panyekel diploma kuliah, langkung ti 750 insinyur, insinyur senior sareng dokter. Grup KAIQUAN gaduh 5 Taman Industri Di Shanghai, Zhejiang, Hebei, Liaoning sareng Anhui kalayan legana lega 7,000,000 méter pasagi.

BALONG

news

SKF gaduh akar di Cina sareng Shanghai Kaiquan bade global

Tanggal 9 Méi 2018, Mr. Tang yurong, Svenska kullager-fabriken grup wakil Wakil senior sareng Présidén SKF Asia, sareng Pak Wang wei, Présidén SKF China ...

Embracing the world, Kaiquan has made new breakthroughs in overseas markets
Dina 3 Juli 2019, tilu wadahna 40 kaki suksés dikirimkeun ti markas kelompok kaiquan Shanghai ka ho chi minh port, Vietnam, nandaan terobosan utama anyar di pasar luar negeri tina gris kaiquan ...
Technical exchanges make kaiquan more progressive
Anyar-anyar ieu, pamekaran cai kota guangxi pasokan pompa séhat teknologi konservasi téknologi pertukaran pertemuan resmi sacara resmi dibuka, rapat dipimpin ku sumber cai kota guangxi sareng dra ...